Gordijnen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn erg bepalend in uw woning. Het is het huis van uw interieur. De kleuren, structuren, warmte, uitstraling en huiselijkheid. 
Door talloze designs en patronen kunt u de uitstraling van uw interieur compleet wijzigen. Naast dat het uw huis aankleedt, hebben gordijnen ook functies als het isoleren van warmte en het buitenhouden van kou.

We kunnen ieder type gordijn voor u creëren met ieder type stof op basis van allerlei plooi technieken zoals de enkele plooi, dubbele plooi, driedubbele plooi en de wave-plooi!

Vitrage op maat

Vitrage zorgt voor sfeer en warmte. Hiernaast heeft het ook een decoratieve functie. Dit soort gordijn kan worden gekozen als doorschijnend of half doorschijnend. Het is een erg populaire keuze om de privacy over te regelen en om het felle zonlicht te blokkeren. Het geeft een zacht gedempt licht in uw kamer dat zorgt voor ultieme licht kwaliteit.

Los van de zachtheid die het brengt kunt u het ook combineren met andere gordijnen om zo alle gewenste functies van uw raamdecoratie te behalen. 

Ook hier geldt, we kunnen ieder type vitrage (of in-between) voor u creëren met ieder type stof op basis van allerlei plooi technieken zoals de enkele plooi, dubbele plooi, driedubbele plooi en de wave-plooi!

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen bieden een unieke oplossing voor wie op zoek is naar een mix tussen een gordijn en een vitrage. Vouwgordijnen zijn gemaakt van stof maar gebouwd voor nauwkeurige lichtregeling om als een vitrage te functioneren.

Omdat ze van stof zijn gemaakt, kunnen vouwgordijnen voor de meeste kamers worden aangepast aan elk interieur. Opties voor patronen variëren van meer simplistische strepen of effen tot meer uitgebreide bloemen- en decoratieve keuzes. Dit betekent dat wij de perfecte gordijn voor uw huiskamer kunnen ontwikkelen op basis van uw creativiteit!

Benieuwd naar onze diensten en producten?

Neem dan gerust contact met ons op door middel van één van de communicatiemogelijkheden op onze contactpagina. We hopen u snel te kunnen spreken!

Let op!

Gesloten
20-07 t/m 30-07

Beste klanten,

Wij zijn vanwege vakantie gesloten van donderdag 20 juli tot en met zondag 30 juli.

Maandag 31 juli staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u een prettige vakantie!

Gr, Nasim en ibrahim.