Overige diensten

Rapid service!

Natuurlijk laten we het niet zitten bij het maken van uw gordijnen. We bieden aanvullende diensten om de opdracht succesvol af te ronden. Zo kunt u van ons hulp en advies ontvangen indien u dit nodig heeft, komen wij gratis langs om het alles op te meten, verzorgen wij geheel de montage van uw gordijnen en zullen we uw gordijnen in de toekomst kunnen repareren indien dit nodig is!

Hulp en advies

In onze winkel helpen wij u graag bij het uitzoeken van de mooiste gordijnstoffen. We weten wat de mogelijkheden zijn en kunnen dat aan uw smaak koppelen. Dit is wat wij graag doen en erg goed in zijn!

Gratis opmeten

Als u bij ons een keuze heeft gemaakt krijgt u vooraf een duidelijke offerte. Zodra u besluit de opdracht bij ons te plaatsen komen wij persoonlijk bij u langs om alles op te meten. Nadat wij duidelijk hebben wat de afmetingen exact zijn, zullen we pas starten met het knippen en snijden van de materialen.

Montage en ophangen

Rails monteren kan lastig zijn. Heeft u geen tijd of heeft u hier moeite mee? Geen enkel probleem! Dit doen wij graag voor u. We bieden een uitstekende service betreft het monteren van uw rails en het ophangen van uw gordijnen. We verlaten pas zodra u tevreden bent!

Reparatie service

Het komt vaak voor dat u uw gordijnen die nog prima mee kunnen in een andere ruimte of woning moeten hangen. Vaak heeft de gordijn dan niet meer de juiste afmetingen, het is te lang, breed of te smal. Ook kan het voorkomen dat u van 2 gordijnen één wilt maken. Kortom, er zijn aanpassingen gewenst. Geen enkel probleem! Wij helpen u graag met het uitvoeren van uw gewenste aanpassingen! Komt gerust bij ons langs dan bespreken we de mogelijkheden.

Benieuwd naar onze diensten en producten?

Neem dan gerust contact met ons op door middel van één van de communicatiemogelijkheden op onze contactpagina. We hopen u snel te kunnen spreken!

Let op!

Gesloten
20-07 t/m 30-07

Beste klanten,

Wij zijn vanwege vakantie gesloten van donderdag 20 juli tot en met zondag 30 juli.

Maandag 31 juli staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u een prettige vakantie!

Gr, Nasim en ibrahim.